Makineri

30 Apr 2019

Kur do të vdesim? Inteligjenca Artificiale parashikon ekzaktësisht të ardhmen

Sistemet e inteligjencës artificiale po shndërrohen në luftëtarët e rinj si diagnostikues të sëmundjeve dhe madje mund të parashikojnë saktësisht se kur do të vdesim.Shkencëtarët në Universitetin e Adelaideve në Australi kanë zhvilluar një sistem inteligjence artificiale që mund të parashikojë me saktësi të madhe jetën e një njeriu...

Lexo me shume