Cfarë është një Asistentin Virtual për Facebook?
Asistententët Virtual janë app në Messengerin e Facebook, me përjashtimin që përdoruesit nuk duhet të shkarkojnë asgjë që të përdorin një të tillë. E vetmja gjë që ata duhet të bëjnë është të dërgojnë një mesazh të faqja juaj e facebook.

Sa kohë merr që të ndërtohet?
Zakonisht Asistenti merr deri ne dy javë për tu ndërtuar, bazuar në karakteristikat dhe përmbajtjen do të ketë.

Cilët janë klientët që mund të kenë interes për Asistentin Virtual?
Asistenti mund ti shëbejë bizneseve, personave publik dhe cilitdo që do të ketë një jetë të përmirësuar përmes teknologjisë.

A do mundej Orescha të ndërtonte apps jashtë Messengerit të Facebook?
Po. Orescha mund të ndërtojë Asistentin Virtual për Kik, Telegram, Twitter, Skype, Line, edhe për SMS.
Megjithatë, Facebook Messenger ofron fleksibilitetin më të lartë për sa I përket tipareve dhe aktualisht ka mbi njëmiliardë përdorues aktiv në mbarë botën, duke qenë kështu patforma më e madhe messaging në të gjithë botën.

Si funksionon mesazhi ne mase?
Të dërgosh mesazhe direkte përmes Asistentint tuaj është si të dërgosh një gazetë tek mailing list.
Ne mund tu adresohemi fansave me emrin e tyre dhe tu dërgojmë mesazhe në një segment fansash bazuar në atribute të ndryshme, si: gjinia dhe qyteti ose atribute me porosi si zakonet e të bërit pazar, fansat të cilët kanë dëgjuar një këngë të caktuar, fansa të cilët kanë blerë një produkt të caktuar, etj…

Për kë janë ndërtuar Asistentet Virtual?
Janë ndërtuar Asistent për labelin Warner Bros, TV Jwoww, Kehalni, Kanye West, aktoren Meagan Good, aktorin Christian Grey, Christina Milian, Snoop Dogg, gjithashtu dhe për disa portale prestigjoze si TechCrunch, Business Insider e shumë të tjerë.