rresh-nesh

Cilët jemi ne?

Kompania e parë e fokusuar në Intelegjencën Artificiale, e vendosur në Tiranë, Shqipëri.
Gjendemi pranë jush duke ju ofruar kursimin e kohës tuaj.

Orescha nisi si një nevojë e tregut, për automatizimin e punës, duke ofruar tek ju asistentin virtual. Inteligjenca Artificiale po merr një ecuri të shpejtë kohët e fundit ku vihet re nevoja e bashkëbisedimit nëpërmjet saj.

Asistenti virtual mundëson komunikimin automatik me klientët apo fansat tuaj duke iu shfaqur një menu të kategorizuar për informacionin që ju si biznes, këngëtar, shkrimtar, etj, dëshironi ti ofroni anës tjetër. Gjithashtu nëse klientët apo fansat tuaj janë të interesuar të komunikojnë drejtëpërdrejtë me ju, asistenti virtual iu ofron atyre komunikimin me ju.

Automatizon komunikimin

Asistenti virtual bën për ju komunikimin automatik me klientët apo fansat tuaj duke iu shfaqur një menu të kategorizuar për informacionin që ju si biznes, këngëtar, shkrimtar, etj, dëshironi ti ofroni anës tjetër.

Rrit efiçencën

Komunikim më i shpejtë! Si rrjedhojë krijohet një urë lidhëse më e fortë me klientin apo fansin tuaj.

Zgjeron klientelën

Asistenti virtual rrit ndjekësit deri në 35% më shumë.

twitter
sherbimet-tona

Ja çfarë shërbime ju ofrojmë ne!

Standardet tona të cilësisë zbatohen edhe në aspektin e shërbimit, ekspertizës teknike dhe këshillave. Punonjësit tanë të përkushtuar janë të lumtur t'ju ndihmojnë me njohuritë dhe përvojën në biznesin tuaj të përditshëm.

Asistentin Virtual

Çfarë është një Asistentin Virtual për Facebook?
Asistententët Virtual janë apps në messengerin e facebook, me përjashtimin që përdoruesit nuk duhet të shkarkojnë asgjë që të përdorin një të tillë. E vetmja gjë që ata duhet të bëjnë është të dërgojnë një mesazh të faqja juaj e facebook.

Sa kohë merr që të ndërtohet?
Zakonisht Asistenti merr dy javë për tu ndërtuar,bazuar edhe se sa tipare dhe përmbajtje do të kenë… Me Shume

Kërkime në AI

Inteligjenca artificiale (IA) i referohet aftësisë së një kompjuteri për të kryer funksione dhe arsyetime që aktualisht janë tipike vetëm të mendjes njerëzore.
Te kompania jonë trajtohen cështje të rëndësishme të Inteligjencës Artificiale, si: agjentët dhe mjedisi, kërkimi ku trajtohen Strategjitë e Kërkimit. Kërkimi në gjerësi, kërkimi sipas kostos uniforme, kërkimi në thellësi, kërkime në thellësi të limituar, kërkimi në thellësi iterativ… Më Shumë

Ndertim Website

Ne ju ofrojmë mundësinë për të krijuar një faqe interneti plotësisht funksionale në një periudhë shumë të shkurtër. Përcaktoni preferencat tuaja, sillni të gjithë përmbajtjen dhe kërkesat, dhe ju do të merrni faqen tuaj të internetit në një kohë të shkurtër. Ne ju ofrojmë potencialin tonë të plotë, kohën dhe sigurinë.
Ne nuk ju ofrojmë faqe interneti template. Ne ju ofrojmë mundësinë e plotë për të personalizuar dhe përshtatur webfaqen ndaj nevojave dhe preferencave tuaja… Më Shumë

filozofia-jone
Pasioni lindi për TEKNOLOGJINË. Teknologjia të shtyn për të zbuluar HORIZONTE TË REJA. Në horizontet e reja zbuluam INTELIGJENCËN ARTIFICIALE.
Inteligjenca Artificiale na shtyn te rruga drejtë SUKSESIT!
Orescha

Fakte mbi Orescha-n

Për të sjellë Orescha-n pranë jush, u kaluan disa faza të cilat ishin të domosdoshme për të dalë e denjë në treg.
Për tu njohur me to dhe disa “fun facts”, vijoni me seksionin e mëposhtëm.

Është e denjë Orescha për tregun?

Patjetër që po, duke vënë re në ditët e sotme që lidhja e biznesit me klientin duhet të jetë shumë e ngushtë, gjithashtu dhe e këngetarit apo shkrimtarit apo çdo personi publik me fansin e tij. Orescha duke ofruar asistentin virtual, siguron kapërcimin e kësaj barriere.

Sa e sigurt është Orescha për të siguruar standardet e tregut?

Orescha operon vetëm mbi standardet që i ofron platforma Facebook dhe platforma të tjera që Orescha ka krijuar një bashkëpunim.

Ku ofron Orescha shërbim?

Duke qenë se Orescha ofron një gamë të gjerë shërbimesh në asistentin virtual, kërkimin në inteligjencën artificiale dhe ndërtimin e faqeve të internetit, synon që ndikojë në çdo biznes, person publik dhe cilido që do të ketë një jetë të përmirësuar përmes teknologjisë.

107

Vakte të ngrëna

22

Netë pa gjumë

27

Klientë

39

Projekte të përfunduar

portofoli

Punët tona

Për tu njohur me tepër me profesionalizmin tonë ne punët dhe projektet e ndërmarra, vijoni më poshtë.

Punët janë në progres.

Shfaqen së shpejti …

kontakt

Kontakt

Për më tepër informacion rreth produkteve tona apo shërbimeve të ofruara, jeni të lutur të na kontaktoni duke plotësuar të dhënat tuaja si në vijim.